perjantai 31. lokakuuta 2014

Jyväskylän Karting Center

- Keskitytään vähän perusteellisemmin uuteen TOP-paikkani.

Legendaarinen Karting Center sijaitsee Jyväskylän Lutakossa, se on paikka jossa minäkin vanhan hallin aikaan sain ajatuksen alkaa harrastamaan kyseistä lajia, ajoin kilpaa ympäri Suomen n.5 vuotta.
Sain ajatuksen lajiin Junnusunnuntaista, joka kulkee nykyisin karting koulu, se järjestetään edelleen ja on tälläkin hetkellä menossa. Karting koulussa käydään läpi asioita jotka on tiedettävä lajia aloittaessa, koulussä opetellaan ratasäännöt, lippumerkit, ajolinjat, ajotavat yms., teoriassa sekä käytännössä.
Sekä sunnuntai-iltaisin Centerissä on sunnuntaikisat, se on jo perinteeksi muodostunut talvikaudella ajettava kilpasarja joka on suunnattu kokeneille kuskeille.

Mielestäni Center on kuin karting harrastajien olohuone, sinne voit tulla ystävien kanssa rentoutumaan, pelata pöytäfutista, biljardia, kokeilla ajosimulaattoreita sekä tietysti ajaa kartingia!
Kahvila tarjoaa kylmät ja lämpimät juomat, pikkupurtavaa sekä alkoholipitoiset juomat.
Centerissä on paljon lajiin liittyvää rekvisiittaa, ihan oikeastaan öljytynnyreistä ihka oikeaan Formula F1 autoon...

Kesäisin käytössä on myös ulkorada Lievestuoreella, joka oli minunkin "kotirata" eli lähin mahdollinen. Valtavan kokoinen ulkorata on useasti käytössä myös kesän kilpasarjoissa. Sisäradan tavoin ulkoradalla voit myöskin vuokrata auton, sekä järjestää yksityistilausuukisa, lisäetuna Liepeellä on saunatilat!

Linkki nettisivuille = http://www.jklkarting.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti