torstai 6. marraskuuta 2014

Työn touhussa!



- Tämä viikko on viimeinen ennen atto-jaksoa, sekä viimeinen työviikko tänä vuonna!

Ajattelin kertoa työpäivieni kulusta.

- Jokainen työpäivä alkaa autojen rengaspaineiden tarkastuksella, tankkaukselle, sekä autojen putsauksella. Tämän jälkeen katselen yleensä kypärähyllyn kuntoon, pyyhin myymälän pöydät ja pinnat johon pölyä kertyy. Katson myös onko tarvetta lakaisulle, myymälässä tai varikolla.

Jos viikonloppuna on ollut paljon ajoja, ajan rataa ympäri harjakoneella jotta ylimääräinen roska ei kulje ajolinjoille (tällöin pito huononee, joka tarkoittaa huononpaa kierrosaikaa). Kun päivän ensimmäiset asiakkaat tulevat, laitan autot lämpiämään. Kun asiakkaat saapuvat varikolle, käyn heidän kanssaan läpi perusseikkoja, auton hallintaa, ratasäännöt, ratakäyttäytymisen sekä vastaan heidän kysymyksiinä, tämä kaikki vaaratilanteiden välttämiseksi.

Vahdin ajoa, liputan tarvittaessa vaaratilanteita sekä autan asiakkaita mahdollisissa ongelmatilanteissa ajon aikana. Ajan loppuessa liputan heidät pois radalta ja tulostan heille kierrosaikansa. Luppo aikana olen vahtinut myymälän ja varikon siisteyttä sekä miettinyt parannuksia. Olen myös päässyt tekemään eniten mielipuuhaani, korjaamaan itse autoja ;)

1 kommentti:

  1. Kiitos, tämä on hyvää tekstiä top -ohjaajan näkökulmasta. Lisää olisin vielä halunnut tietää!

    VastaaPoista