sunnuntai 1. helmikuuta 2015

KTT:n top tehtävä 8 / Tuotevastuualue, TUOTE

- Heippa tännekkin ja hyvää tätä vuotta!

 Toivotaan, että se olisi jokaiselle parempi kuin menneet. Itse ainakin toivon niin, joululomalle päästyäni laskeskelin omat 2014 vuoden lomapäivät, niitä oli yhteensä 10 kpl... jostain voimia vain löytyy vaikka tuntuisi olevan aivan loppu. Tänä vuonna varmaan tulee pidettyä enemmän vapaita, vaikka kesätöitä kovasti onkin taas tiedossa, sekä enemmän torimyyntiharjoittelua!
Ihanan TOP-ohjaaja Henniksen kanssa laskettiin, että aloittelen kesäloman/kesätyöt jo tuossa huhtikuussa, sillä olen siihen mennessä TOPit tehnyt.. Syksymmällä sitten ATTO-jaksoa ja himmailua... Joulun jälkeen jännittää sillä silloin olisi luvassa 12 viikkoa ulkomaan työssäoppia, paikkana joko Turkki, Alanya tai sitten rapakon toiselle puolelle Jenkkeihin. Katsotaan kuinka äijien käy..


Uusi TOP-paikkani tälle vuodelle on Vianor Kuormaajantie Seppälässä. Kuormaajantien toimipiste on erikoistunut amerikkalaisiin autoihin, raskaaseen kalustoon (kevyt kuorma-autot, isot pakettiautot, avolavat), sekä meillä on Pilkington tuulilasipalvelu. Sekä meillä on Gulf-voiteluaineiden tukku-ja jälleenmyynti.
Pääasiassa päivät koostuu autojen huolloista, korjauksista, varaosien sekä Gulf-tuotteiden myynnistä.
Mietimme tuoteryhmäksi Gulf-voiteluaineita. Gulf on ollut jo sata vuotta polttoaine- ja öljyteknologian kehityksen kärkikahinoissa. Suomeen Gulf palasti yli kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Tuotevalikoimaan kuuluvat henkilöauto- ja raskaan ajoneuvokaluston moottori- ja vaihteistoöljyt, hydrauliikkaöljyt sekä voitelurasvat, jarrunesteet ja autokemikaalit. Gulf on legenda.
Tuotevastuualueeni on siis suorastaan valtava, joten pikkuhiljaa opettelen sitä "ulkoa" esimerkiksi sillä tavoin kun asentaja kysyy mitä öljyä tähän autoon suositellaan, katson ja selvitän sen. Sama kun asiakas kysyy mikä öljy hänen autoonsa sopii.
Gulfin tuotteita käytämme huoltoon ja remonttiin tulleisiin autoihin, emme käytä muita voiteluaineita. Nettisivuilla siitä kerrotaan, sekä asiakkaamme tietävät sen olemassaolosta meidän toimipisteellä.
Kilpailijoita on todella monia, esimerkiksi Mobil, Castrol ja Valvoline.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti