sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Taitaja 2015 semifinaalit Seinäjoki.

- Minähän reteänä poikana suostuin Paavilaisen Minnan tahtoon, kun hän niin kauniin epätoivoisesti ennen joulua pyysi minua mukaan Taitaja kisoihin.
Short story short: "valmennus" alkoi tammikuun alussa, kun yksi kilpailijamme Erika tuli Espanian työssäopista kotiin. Tuotteita olivat Kotimaista sarjan leipäjuusto, mansikkajogurtti sekä coleslaw-salaatti. Tutustuimme tuotteisiin sekä jaoimme yhteisesti kysymyksiämme parikolme kertaa ennen itse kisaa. Stressiä en kisoista ottanut, sillä se oli tuttua puuhaa torimyynnistä, ainoana erona että tuotetta ei tarvinnut myydä.
Lähdin suoraan töistä taksilla juna-asemalle, menimme junalla Seinäjoelle, vaihto oli Tampereella ja olimme noin viiden aikaan torstaina perillä Seinäjoella. Majapaikkamme oli Cumulus-hotelli johon ensimmäisenä veimme tavaramme ja sitten lähdimme tutustumaan paikalliseen Prismaan jossa kisat järjestettiin.
Kävimme illalla syömässä, ja jätkien kesken käytiin hotellin katolla saunomassa. Yöunia häiritsi ainoastaan lievästi humaltuneet opettajat Minna ja Marru jotka tulivat karaokebaarista yhdeltä yöllä, heidän piti päästä meille kertomaan iltasatu :)
Aamulla menimme Prismalle ja ilmoittauduimme kisaan. Ilmottautuminen oli klo. 9, meidän kisavuoro oli klo. 10.30 joten meidät vietiin odotustilaan muiden kilpailijoiden kanssa. Minut, Erika ja Mikko saatetiin yksitellen eri esittelypisteille, minun kohdalle osui mansikkajogurtti. Edessäni oli pieni pöytä + tarvikkeet, kylmätiski sekä iso rullakko täynnä jogurttia. Täytin kylmätiskin ja loput jogurtit vein kylmiöön, sitten tein pöydän valmiiksi. Laitoin nätisti pöytäliinan, sekä tein maistiaisia asiakkaille. Juuri kun pääsin vauhtiin ja jogurtti rupesi kapuamaan asiakkaiden ostoskoreihin, 30 minuuttia tuli täyteen. Olin suoritukseeni tyytyväinen, tuomareilta sain palautetta tuotteiden huomioimisesta kylmään sekä siisteydestä?! Muut eivät tajunneet viedä loppu tuotteita kylmiöön, eivätkä he saaneet palautetta asiasta :P En ymmärrä, mutta ei minun tarvitsekkaan.. Kehuja sain myynnistäni, myin kuulemma eniten tuotetta sekä olin aktiivisin myyjänä.
Finaaliin tämä ei riittänyt, mutta meidän poppoosta Erika pääsi finaaliin! 20 kilpailijaa, ja 2 finaali paikkaa joista Erika nappasi toisen! JES!
Kokemuksena ihan hauska, tykkäsin kovasti :) Ja huippu matkakaverit!
Junalla tultiin myöskin kotiin, ehjänä selviittiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti